side_banner

Honhai arrangerer fjellklatringaktiviteter på eldstedagen

Den niende dagen i den niende måneden i månekalenderen er den tradisjonelle kinesiske festivalen Elders' Day.Klatring er en viktig begivenhet på Eldredagen.Derfor organiserte Honhai fjellklatringsaktiviteter denne dagen.

Vårt arrangementssted er satt til Luofu-fjellet i Huizhou.Luofu-fjellet er majestetisk, med frodig og eviggrønn vegetasjon, og er kjent som et av de "første fjellene i det sørlige Guangdong".Ved foten av fjellet gledet vi oss allerede til toppen og utfordringen til dette vakre fjellet.

klatring Luofu-fjellet

Etter samlingen startet vi dagens fjellaktiviteter.Hovedtoppen til Luofu-fjellet er 1296 meter over havet, og veien er svingete og svingete, noe som er svært utfordrende.Vi lo og lo hele veien, og vi følte oss ikke så slitne på fjellveien og satte kursen mot hovedtoppen.

klatring i Luofu-fjellet (1)

Etter 7 timers vandring nådde vi endelig toppen av fjellet, med panoramautsikt over den vakre naturen.De bølgende åsene ved foten av fjellet og de grønne innsjøene utfyller hverandre og danner et vakkert oljemaleri.

Denne fjellklatringsaktiviteten fikk meg til å føle at fjellklatring, i likhet med utviklingen av selskapet, må overvinne mange vanskeligheter og hindringer.I fortiden og fremtiden, når virksomheten fortsetter å utvide, opprettholder Honhai ånden om ikke å være redd for problemer, overvinner mange vanskeligheter, når toppen og høster den vakreste naturen.

klatring i Luofu-fjellet (4)


Innleggstid: Okt-08-2022